GYWS - KN95 FFP2 Wegwerp Mondmasker - Verpakking van 2

€3,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk:Lev
Model: GYWS - KN95 FFP2 Wegwerp Mondmasker - Verpakking van 2
+

GYWS - KN95 FFP2 Wegwerp Mondmasker - Verpakking van 2

Veiligheid en hygiëne staan altijd voorop. Met deze mondmaskers kunt u uzelf en daarmee ook uw klanten extra beschermen tijdens een sessie. Eén doosje bevat 2 witte, wegwerp mondmaskers zonder ventiel. De mondmaskers zijn getest en aanbevolen te gebruiken gedurende één dag of één sessie. U kunt het testrapport/certificaat downloaden op deze pagina voor specifiekere informatie en kenmerken betreffende dit product.

Lees voor het gebruik van de mondmasker onderstaande instructies (1), draagwijze (2) en keuringsmethode (3);

Instructies (1):


Voor het gebruik van het mondmasker moet u de luchtdichtheid controleren. Zie de gebruikersinstructies onder ‘Draagwijze (2)’ voor de controlemethode.


Gebruik het mondmasker niet wanneer de concentratie van schadelijke stoffen de onmiddellijke dodelijke concentratie bereikt of de concentratie onbekend is.


Wanneer u het mondmasker niet correct draagt in de vervuilde omgeving, zal dit het beschermende effect van de mondmasker verminderen en kan dit leiden tot ziekte of zelfs de dood.


Dit mondmasker is niet geschikt voor mensen waarbij de baard of het gezichtshaar de correcte aansluiting tussen het masker en het gezicht belemmert.


Dit product is niet wasbaar. Vanuit hygiëne en beschermingsoogpunt wordt aanbevolen om één mondmasker te gebruiken voor één dag of één sessie.


Gooi bij het verlaten van het besmette gebied het mondmasker weg, gooi het ook weg indien het mondmasker beschadigd is of besmet is geraakt of als de weerstand van de luchtwegen verhoogd is.

Draagwijze (2)


open het mondmasker, pas de sluitclip aan de vorm van de neus aan.


1.Draagwijze via de oren: Plaats de neusklem naar boven. Trek de twee oor-banden aan met beide handen. Plaats de kin in het masker, en zet het masker op. Plaats de oor-banden achter de oren met beide handen en stel ze in op een comfortabele positie.

2. Draagwijze met de hoofdband: Plaats de neusklem naar boven en plaats de kin in het masker. Plaats de bovenste hoofdband op het hoofd en plaats de onderste band op de nek onder de oren.


Houd het bovenste uiteinde van het masker met één hand vast en trek met de andere hand het masker, nog niet volledig uitgevouwen, naar de achterkant van de kin totdat het volledig en plat geopend is.


Beweeg met de wijsvingers van beide handen, beginnend vanuit het midden van de neusklem, naar beide kanten en druk de neusklem naar beneden om de neusbrug vorm te geven.


Keuringsmethode (3)


Voordat de masker gedragen kan worden moet de luchtdichtheid getest worden. De instructies zijn als volgt:


Bedek het masker met beide handen en haal diep adem. Als er een lekkage is in de buurt van de neusbrug, moet de neusklem opnieuw worden gevormd volgens stap 3 van de draagwijze.


Wanneer de lekkage aan de rand zit, moet u de oor-banden of de hoofdband opnieuw afstellen.


Wanneer het niet mogelijk is om een goede pasvorm te bereiken, draag dit mondmasker dan niet, deze is dan niet geschikt voor u.

Stel een vraag

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

UP-SELL Products