1209 Magnum Shader M1

1209 Magnum Shader M1

€22,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk:Lev
Model: BL1209M1
+

1209 Magnum Shader M1

LEV-cartridge naalden hebben een patentontwerp waardoor de naalden extreem stabiel en soepel lopen.

SPECIALE REBUND

Er zijn vier speciale elastieken die de rebound vasthouden en die de druk van de naaldstang verlichten, waardoor het stil is.

LG-pc van medische kwaliteit

Het  frame is gemaakt van polycarbonaat, polycarbonaat is kleurloos, transparant, hittebestendig, slagvast en vlamvertragend. De BI-klasse heeft goede mechanische eigenschappen bij normale gebruikstemperaturen.

Origineel ontwerp

Van de buitenste naaldschaal tot de bovendraad, en zelfs elk onderdeel, we hebben lagen gezeefd en getest om de ​​naald soepel te laten lopen, meer inkt, snelle kleuren, weinig huidverlies en elk detail is van cruciaal belang.

tinsoldeer

DE naalddraad wordt bevestigd door het vernevelen en afvoeren van naalden, plastic sets en precieze vormen, wat het lasproces aanzienlijk vermindert, waardoor het chemische beitsproces wordt vermeden en de veiligheid en hygiëne van elke naalddraad wordt gegarandeerd.

Nieuw schaalontwerp

Het ontwerp van de 'ink guide groove' is toegevoegd onder het naaldmondstuk om de inktopslag te vergroten. Het uitstekende deel wordt de baan wanneer de naalden eruit zijn. Met de boogklembegrenzer aan beide zijden van het naaldmondstuk wordt de wrijvingscoëfficiënt verlaagd, hierdoor wordt de stabiliteit van de naald verhoogd en wordt een soepele naald- en inktstroom gegarandeerd.

Cross Limiter

Het ontwerp van de secansnaald is vergelijkbaar met elkaar. Het stabilisatieapparaat van de kruisnaald kan de naalden gestaag laten lopen en tegelijkertijd de inktopslag vergroten.

De radiaal van het voorste gedeelte van het boogvormige naaldmondstuk is hetzelfde als die van de naalddraad.

Slijpontwerp van de voorkant van het naaldmondstuk is er om de inktopslag te vergroten en kleuroverloop te beheersen.

20 stuks per doos

Stel een vraag

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Has no item to show!