Verzending en bezorging

Wij verzenden via PostNL:

PostNL Pakket € 8,25

PostNL Rembours € 15,95

Voor meer informatie inzake bezorging;

http://www.postnl.nl/voorthuis/pakket-versturen/postbezorging/

Onze openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Wilt u online Shoppen? voor 16:00 uur besteld binnen 2 werkdagen in huis.


LET OP!

De laatste tijd heeft de post vertraging opgelopen, hierdoor kan het zijn dat uw bestelling wat later wordt afgeleverd dan normaal.

Bij voorbaat excuus voor het ongemak. Wij hopen dat dit snel wordt opgelost.


Retourneren.

U mag producten die niet goed zijn, of beschadigd zijn uiteraard retouneren. Echter geopende producten kunnen wij meestal niet terugnemen om hygienische redenen. Deze producten, met name onze inkten en naalden, zijn dus een uitzondering op het herroepingsrecht. Helaas kunnen we hierdoor geen van deze producten terugnemen.

Het herroepingsrecht is dus enkel van toepassing op onze producten die niet onderheving zijn aan hygiene. Voor de overige producten geldt: mits in originele verpakking en ongebruikt.

retourneren binnen 14 dagen 

LET WEL! Als er zich daarentegen problemen of fouten voordoen, stellen we alles in het werk om u zo goed mogelijk te helpen. En dit niet ten koste van de klant. 
Het best kunt u dan contact opnemen per mail. (info@levgrootandel.nl )
Er is altijd iemand aanwezig tijdens de normale werkuren en dagen,die u onmiddellijk terug contacteert. Met onze jarenlange ervaring kunnen we meestal het probleem snel oplossen. Foute producten worden zo snel mogelijk vervangen, maar laat niet na ons eerst te contacteren.

De producten die op deze site aangeboden worden, zijn steeds eerst door ons getest en goed bevonden.Op die manier kunt u dus al met een gerust hart bestellen.